Volg een gratis proefles

De Liu He Men Kung Fu School biedt gratis proeflessen aan. Als je verschillende systemen wil proberen, is dat ook goed. Wij vinden het bovendien belangrijk dat er geen financiële drempel is voor kennismaking met enkele systemen die nog vrij onbekend zijn in het Westen. Dus voel je vrij in je keuzes en onderzoek wat bij je past. Je bent van harte welkom.

Aanmelding

In principe kan je een proefles doen tijdens alle reguliere lessen zoals vermeld in het Lesrooster. Bel wel even 020 – 676 12 38 om het lesuur te kiezen dat op dat moment het meest geschikt is. De ochtendlessen zijn alleen bij uitzondering toegankelijk voor proeflessers. Meld je in de zaal in elk geval even vooraf bij de tafel om je naam op te geven. We vinden het prettig te weten wie er in de les aanwezig zijn voor een proefles. Ook na afloop graag weer even bij de tafel melden, ook als je je niet wil gaan inschrijven. Mocht je meer informatie willen hebben, dan kunnen we je die geven. Of we kunnen je meteen in contact brengen met degene die wat verder in kan gaan op je persoonlijke vragen.

Kleding

Voor een proefles is het voldoende als je losse kleding meeneemt die comfortabel zit. Je kunt op blote voeten trainen of op zaalschoenen. Belangrijk is dat er nooit buiten wordt gelopen op die schoenen en dat ze geen donkere vegen geven op de lichte sportvloer van onze zaal. Mensen die voor Chinese yoga/Tao Yin of voor Qi Gong komen, raden we aan om naast een t-shirt ook een vest of dunne trui mee te nemen. Je kan bij deze lessen zonder schoenen trainen, maar neem sokken mee als het wat kouder is. Als je voor Chinese yoga komt, kan je ook een handdoek meenemen om over je mat te leggen.

Contributie 2015-2016:

Bij voorkeur overmaken door middel van een bankoverschrijving. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om met de pinautomaat af te rekenen op onze school, of contant. Overmaken op bankrekeningnummer: NL61INGB000807.22.32 Ten name van Liu He Men School, onder vermelding van de volledige naam, plus de maand die je betaalt.

Voor meerdere personen overmaken? Graag voor elk persoon een aparte overmaking zodat we een goed overzicht houden.

Prijzen:

Zonder korting:

1 x per week: 40,00 euro per maand

2 x per week: 47,00 euro per maand

Onbeperkt: 54,00 euro per maand

Inschrijfkosten: 15,00 euro/eenmalig

Met korting:

1 x per week: 36,50 euro per maand

2 x per week: 43,00 euro per maand

Onbeperkt: 49,00 euro per maand

Inschrijfkosten: 15,00 euro/eenmalig.

De korting is voor scholieren, studenten, Amsterdam Stadspashouders en 65+. Jeugdles (inclusief korting):

1 x per week: 30 euro per maand

2 x per week: 36,5 euro per maand

Inschrijfkosten: 15,00 euro

Eten en drinken Zorg ervoor dat je niet met een volle maag naar de les komt. Dat is met name belangrijk voor de Kung Fu-lessen die ‘s avonds om die reden om 18.30 uur beginnen. Je kan voor de Kung Fu-training tegen vijf uur nog iets eten om later niet teveel honger te krijgen, maar later dan vijf uur een volledige avondmaaltijd gebruiken is onverstandig. Drinken voor de les kan wel, alleen niet vlak voordat je begint en tijdens de les. Na de les is er altijd Chinese thee en water.

Onze school is gevestigd op het volgend adres:

Lizzy Ansinghstraat 88

1072 RD Amsterdam